한국어 English Chinese Russian
Support

Q&A



Your information is protected by SSL.
No. 1459 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Read Html CIE-M10 2017-01-03

Hello Sotiro,

I am glad to hear the good news!

Happy New Year !


> Sotiro wrote:
> ------------------------------------
>
> Hello,
>
> Thank you for your efficiency !!!! All OK now.
>
> Veru good NY
>
>
> All the best
>
> JMS
>
>
> > Sollae Systems wrote:
> > ------------------------------------
> > Hello Sotiro,
> >
> > I saw your attached file and found out that something wrong happened in memory setting area of CIE-M10. We are sorry for this inconvenience.
> >
> > To fix this problem, we would like to send you a tool, called "WriteEnv" which is very easy to use and a configuration file ( see the attached file):
> >
> > Please do following steps:
> >
> > - Download the attached file and unzip it. You will see three files: WriteEnv.exe (the tool), CIE-M10_ENV_00A.ezm (the configuration file) and instruction.png (instruction file)
> >
> > - Open file WriteEnv.exe (user interface and doing steps will be shown as the instruction.png)
> > + 1. Click "search" button
> > + 2. Click on MAC address of CIE-M10
> > + 3. Drag and Drop CIE-M10_ENV_00A.ezm to "Environment Variable File" area
> > or click "open file" button and locate to CIE-M10_ENV_00A.ezm (note that, need to change .bin file to ezm extention on the tool to see the CIE-M10_ENV_00A.ezm)
> > + 4. Click "Save" button
> >
> > And other thing: You should set gateway IP address and save it after doing all above steps.
> >
> > If the problem doesn't still be solved, please feel free to contact us.
> >
> > Thank you,
> >
> > Best regards,
> >
> >
> > > Sotiro wrote:
> > > ------------------------------------
> > > Hello,
> > > no problem till the page "I/O port". This latter doesn't exist. I attach a file to see you.
> > > Hi
> > >
> > >
> > > > Sollae Systems wrote:
> > > > ------------------------------------
> > > >
> > > > Hello
> > > >
> > > >
> > > > To enable HTTP server on CIE-M10:
> > > > - Connect CIE-M10 to your network (see section 2.1 Installation of User Manual)
> > > > - Run ezManager, go to "MAC" tab, click "Search All" button, MAC and IP address of CIE-M10 should be shown, if not, check your network connection.
> > > > - Click on MAC address of CIE-M10, all setting information of CIE-M10 will be shown (See Figure 2-3 of User Manual).
> > > > - Goto "I/O port" tab => "Basic Setting" you will see the window (see the attached file). Check on "Web(HTTP)" checkbox to enable HTTP server
> > > > - Click "Write" button to save configuration.
> > > >
> > > > If you cann't still connect to webpage, please save configutation file and send us.
> > > >
> > > > To save configuration file, go to "Advanced Menu" on ezManager => "Export Variables"
> > > >
> > > >
> > > >
> > > > > sotiro wrote:
> > > > > ------------------------------------
> > > > > Excuse me , probably you didn't see the complete previous message :
> > > > >
> > > > > The problem is that the option "web(http)" is not enable....
> > > > >
> > > > > All the best and whishes for a beautifull New Year
> > > > >
> > > > >
> > > > > > Sollae Systems wrote:
> > > > > > ------------------------------------
> > > > > >
> > > > > > You're welcome!
> > > > > >
> > > > > > > Sotiropoulos wrote:
> > > > > > > ------------------------------------
> > > > > > > Thank you for your fast answer.
> > > > > > >
> > > > > > > The problem is that the option "web(http)" is not enable....
> > > > > > >
> > > > > > > JM
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > >
> > > > > > > > Sollae Systems wrote:
> > > > > > > > ------------------------------------
> > > > > > > >
> > > > > > > > Thank you for using our products.
> > > > > > > >
> > > > > > > > To connect to the html page , please make sure that:
> > > > > > > >
> > > > > > > > - "Web(HTTP)" option is enable via ezManager (refer to page 47 of User Manual)
> > > > > > > > - HTTP port on web browser is the same as configed port on CIE-M10 (refer to page 32 of User Manual)
> > > > > > > >
> > > > > > > > To change webpage, please make sure the following conditions:
> > > > > > > > - CIE-M10 needs to be entered to ISP mode (refer to page 24 of User Manual)
> > > > > > > > - "Web(HTTP)" option is enable via ezManager (refer to page 47 of User Manual)
> > > > > > > > - Total size of your web contents(HTML files, Image files) should be lower than allowed size (80KB or 96KB, depending on your setting)
> > > > > > > > Note that each time you change web contents, all of old file will be deleted. Therefore, upload all web contents at one time (send multiple file).
> > > > > > > >
> > > > > > > > If the problem doesn't still be solved, please feel free to contact us.
> > > > > > > >
> > > > > > > > Thank you,
> > > > > > > >
> > > > > > > >
> > > > > > > > > Sotiro wrote:
> > > > > > > > > ------------------------------------
> > > > > > > > > Dear,
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > I try to use a CIE-M10 module (last or older firmware, same result).
> > > > > > > > > First : Impossible to connect to the html page
> > > > > > > > > Second : Impossible to change this page if I select "changeF/W"
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > Note : the ping on the IP of the module is OK
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > Is there a way???
> > > > > > > > > All the best

Writer Sollae Systems Company